zskh-zsíros kenyér hagymával

Van valami vicces kincsed és nem akarod magadban tartani? Küld csak be!Mi megkenjük vele a zsíros kenyeret! zskhszerkesztoseg@hotmail.hu

Like

Köszöntés

Név:

Vicces Viccek

A nap vicce

Egy kis hírdetés

zscraft minecraft tört szerver Kattints ide, és nézd meg a(z) minecraft_zscraft_server_little.jpg képet teljes méretben! Honlapunk

BÚJJÉK

2011.12.31. 00:00 adam06king

Ma szilveszter van és van jobb dolgom is (petárdázni, Minecraftozni, hülyülni, unatkozni, haverokkal lenni, pezsgőzni, azt ordibálni, hogy 3-3-3!Jajj lekéstem az 1-ről!, pezsgőzni, mindenkinek boldog világvégét kívánni, pezsgőzni és italozni.) mint a blogot szerkeszteni ezért csak egy gyorsbejegyzés:

BULDOG Húsvé... Újévet mindenkinek

bort, sört, pálinkás jó reggelt!

Igyatok sokat! De dinnyét ne egyetek (és ne igyátok meg a levét), mert akkor nem ihattok sört! Sok tintát vegyetek nehogy kiürüljetek! rozsi007:remélem nem hittétek,hogy nem írok bele kollégám cikkébe!Én is boldog új évet kívánok szilveszter napján!Vedeljetek sokat!B.U.É.K!!!!44!!!!négy!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zskh.blog.hu/api/trackback/id/tr143503668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása